Workshopy ML 2022

Po delší době se opět vracíme s workshopy, na kterých si můžeš zkusit svoji zručnost a trpělivost. Práci s jednotlivými materiály ti vysvětlíme a se vším ti pomůžeme. Naplánovány jsou už tři workshopy:

První je hned 29.09.2022 a tam tě naučíme, jak si vyrobit růži z papíru nebo plechovky od piva a nebo jak lze zhotovit okrasný obal na květináč z betonu či papír mâché. Perfektní ozdoby na strahovský pokoj vyrobené z recyklovaného materiálu.

Druhý workshop (12.10.2022) se zaměřuje na studenty architektury nebo stavební fakulty. Na bloku 6 se totiž potkáš se zkušeným studentem architektury, který ti vysvětlí jak funguje řezačka na polystyren a následně si to budeš moci i vyzkoušet na různých materiálech. Tuto schopnost využiješ v následujících letech při dělání modelů do školy.

Poslední plánovaný workshop (prozatím) není nic jiného než oblíbení dřevění motýlci, kteří se hodí pro nadcházející plesovou sezónu a nebo jako dárek pod stromeček. Na tomto workshopu se na tebe budeme těšit už 18.10.2022.

Nezapomeň, že se u nás můžeš ušpinit, a proto si neber svoje nejlepší oblečení.

Přihlášení probíhá zde.

Jestli máš nějaké otázky, tak napiš přímo na naši fb skupinu: https://www.facebook.com/pg/modellandsh a nebo ML email: modelland@siliconhill.cz

Před přihlášením se je nutné si přečíst pravidla pro workshopy, které jsou zde.

(Obrázky jsou pouze ilustrační a výsledek se může lišit)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.